Nærende og effektive økologiske virkestoffer som styrker og beskytter din hud.

Nedenstående virkestoffer er dem som din Elitebehandler ekstra kan tilsætte i din personlige creme, så din hud får det allerbedste
alt efter årstider, hudtype, udfordringer, ønsker og din livs situation. Du får altid en gratis hudanalyse inden køb af produkter, for at følge din huds udvikling og styrke din hud i det tempo som den har behov for. Du er i trygge hænder hos Positiv Hudpleje og i de Elitebehandler klinkker som er blevet godkendt og uddannet til at føre vores produkter.

A-vitamin ØKO

A-vitamin bidrager til væksten og vedligeholdelsen af overhuden (epidermis) stimulerer dannelsen af collagen, virker cellefornyende og øger hudens elasticitet. Velegnet til alle hudtyper, men er især egnet til uren hud, solskadet hud, pigmentering, tør hud og rynker.

Vi er alle født med beskyttende A-vitamin i huden. Men niveauet falder, jo mere sollys og stress vi udsætter huden for, og jo ældre vi bliver. Det er bevist at A-vitamin kan forbedre hudens struktur, afhjælpe uren hud, rynker og solskader i form af for eksempel pigmentpletter samt mindske tørhed i huden. Vi taler altså om en ingrediens, som er i stand til at påvirke hudcellernes opførelse.

Regulerer olieproduktionen i huden. Hvis din hud producerer for meget olie, vil du have større sandsynlighed for at få akne og urenheder.

A-vitamin forandre og reparere huden, lysner og udjævne pigmentpletter, da A-vitamin øger omsætningen af overfladeceller, så der hurtigere kommer nye og lysere celler.

A-vitamin går ind og mindsker størrelsen på porer, som er ødelagt af bumser eller sol.

A-vitamin gør huden glattere, blødere og tykkere, da vores kollagendannelse øges i dybden, hvilket også giver en glattere og mere fyldig overflade på huden. A-vitaminet hjælper huden så den har lettere ved at producere sundere celler.

A-vitamin virker normaliserende og genopbyggende på ubalancer, både når det gælder rynker, uren eller tør hud.

E-vitamin ØKO

E-vitamin er en kraftig antioxidant der styrker hudens forsvar mod nedbrydning af celler (ældning af huden) og mod frie ilt-radikaler fra den forurenede luft omkring os. E-vitamin beskytter og reparerer og er derfor ikke til at undvære, da de forebygger for tidlig ældning af huden. E-vitamin, der er et af de kraftigste antioxidanter der findes. E-vitamin er med til at bevare hudens elasticitet og smidighed, mindsker fine linjer, pigmentforandringer og tør hud.

E-vitamin heler huden, derfor god mod strækmærker, eksem, psoriasis, rosacea, couperose, ar, rødme, sart og irriteret hud.

E-vitamin beskytter huden fra at absorbere ultraviolet stråling (solens stråler),

E-vitamin absorberer til en vis grad UV-lys. Det er effektivt at bruge E-vitamin i en creme inden du påføre solcreme og solbader. E-vitamin hjælper med at holde på hudens naturlige fugt.

E-vitamin hjælper også med at opbygge væv og fremme blodcirkulationen, så din hud kan fungere og se sund ud.

AHA- frugtsyre

God mod akne, uren-, tør-, træt- og slap hud, pigmentpletter, fine linjer og rynker.

AHA-frugtsyre virker eksfolierende og fjerner effektivt døde hudceller fra hudens overflade.

Renser hudporerne i dybden og minimerer uregelmæssigheder i huden.

AHA-frugtsyre sætter gang i cellefornyelsen og stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin.

Hudens elasticitet forbedres og rynker modvirkes.

AHA-frugsyre øger hudens egen produktion af fugtbindende stoffer og modvirker udtørring.

Findes naturligt i sukkerrør og citrusfrugter. Glykolsyre er den mindste AHA- frugtsyre som derfor trænger nemt ind i huden.

Aloe vera ØKO

Aloe vera virker blødgørende, lindrende og genopbyggende.

Aloe vera er meget effektiv i at støtte hudens helingsproces, hvis huden f.eks. er sart, øm, irriteret, eksem, har akne udbrud (er også rigtig godt at bruge efter fjernelse af urenheder) har været udsat for solskoldning, brandsår, ar, hudafskrabninger, psoriasis og bid fra instekter. Det virker desuden smertestillende og beroligende. 

Aloe Vera er desuden kendt for at lindre og forebygge kløe, og øger samtidig hudens elasticitet. Det er i øvrigt blødgørende og passer på hudcellerne.

Aloe Vera er sprængfyldt med vitaminer, der er gode for dig: A, C, E, folinsyre, cholin, B1, B2, B3, B6 – og en af de få planter, der også indeholder B12-vitamin.

Der findes flere end 20 mineraler i Aloe Vera, herunder blandt andre: calcium, magnesium, jern og zink.

Fuld ingrediensliste (INCI): Økologisk dyrket aloe vera (Aloe barbadensis).

Granatæbleolie ØKO

Granatæbleolie er en økologisk og 100% naturlig vegetabilsk olie koldpresset af kerner fra økologisk granatæble (Punica granatum).

Det er en meget tør vegetabilsk olie, der absorberes meget hurtigt af huden. Det er en mild vegetabilsk olie, der er meget velegnet til moden, tør, skadet og sart hud.

Olie fra granatæbler er godt for mange ting. Økologisk granatæbleolies sammensætning med bl.a. et højt indhold af antioxidanter i kombination med, at den stimulerer dannelsen af collagen, gør at granatæbleolie forebygger fine linier samtidig med at den mindsker allerede eksisterende fine linier. Olien beskytter mod skader fra frie radiklaer og bringer huden i balance.

Så naturlig og lækker at den kan spises, derfor din hud elsker øko granatæbleolie.

Fuld ingrediensliste (INCI):  Dansk økologisk granatæble olie (Rosa Canina FruPunica Granatum Oil)

Havtornolie ØKO

Havtornolie er en økologisk og 100% naturlig vegetabilsk olie koldpresset af pulpen fra økologiske havtornfrugter (Hippophae rhamnoides). Olie fremstillet af frugten fra havtornbusken.

Det er en fed vegetabilsk olie, der absorberes middelhurtigt af huden. Det er en mild vegetabilsk olie, der er meget velegnet til moden, tør, skadet og sart hud. Havtorneolie er derfor især et oplagt valg til pleje af ansigtet, øjenomgivelserne og til behandling af problemhud.

Olie fra havtorn er en eksklusiv olie, der er god for mange ting. Økologisk havtornolie indeholder de essentielle fedtsyrer, omega-6 fedtsyren linolsyre og omega-3 fedtsyre alfa-linolensyre plus reparerende omega-7 fedtsyrer, der er med til at få huden til at fungere optimalt. Oliens sammensætning gør, at den virker regenererende, helende og forebygger fugttab.

Så naturlig og lækker at den kan spises, derfor din hud elsker øko havtornolie.

Fuld ingrediensliste (INCI): Økologisk havtornolie (Hippophae Rhamnoides Fruit Oil).

Kæmpenatlysolie ØKO

Koldpresset olie presset af frø fra 2-årig kæmpenatlys med et højt indhold af GLA-olie indeholder ca. 11% af den flerumættede fedtsyre gammalinolensyre (GLA) og ca. 75% af den essentielle omega-6 fedtsyre, linolensyre, der er vigtig for at huden kan fungere optimalt.

Kæmpenatlysolies virkerblødgørende, fugtighedsbevarende og øger iltoptagelsen i cellerne i huden.

Tør olie, der absorberes hurtigt af huden.
Velegnet til alle hudtyper, især velegnet til tør og sensitiv hud samt problemhud.

Fuld ingrediensliste (INCI): Økologisk kæmpenatlysolie (Oenothera Biennis Oil).

Macadamiaolie ØKO

Økologisk macadamiaolie er en vegetabilsk koldpresset olie, der er koldpresset af økologiske nødder fra macadamiatræet.

Macadamiaolie er rig på palmitinsyre, en mættet fedtsyre, der er vigtig for hudens vitalitet og for at hudens fugtighedsbalance opretholdes. Macadamiaolie er derfor særdeles velegnet til moden og tør hud. Den indeholder også den beskyttende oliesyre, der nærer huden og gør den blød.

Det er en fed olie, der absorberes langsomt af huden uden at efterlade den fedtet.

Fuld ingrediensliste (INCI): Økologisk Macadamia (Macadamia Ternifolia Seed Oil).

Vejbredekstrakt

Ekstrakt af vejbred (Plantago lanceolata). Stimulerer collagenproduktionen, derfor god til moden hud. Virker helende og antiinflammatorisk er derfor god til eksem, psoriasis, akne, urenheder og andre hudproblemer.

Fuld ingrediensliste (INCI): Vejbredekstrakt (Glycerin, Water, Plantago Lanceolata Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate).

Edelweissekstrakt

Edelweissekstrakt er en rigtig effektiv Antioxidant. Virker beroligende og lindrende på huden.

Meget styrkende og genopbyggende til sensitiv, skadet og stresset hud.

Fuld ingrediensliste (INCI): Ekstrakt af edelweiss (Leontopodium alpinum).

Azulen

Azulen – Sesquiterpene, der forekommer naturligt i bl.a. ægte kamille, fortyndet i mandelolie.
Virker antimikrobielt (betændelseshæmmende).
Rigtig god og effektiv mod sart, irriteret og uren hud.

Fuld ingrediensliste (INCI): Azulen (Prunus Armeniaca Kernel Oil, Guaiazulene).

Sebumkontrol

Ekstrakt af dueurt (Epilobium fleischeri). Regulerer hudens sebumproduktion og minimerer porestørrelsen.

Meget effektiv til grove poreåbninger, fedtet, uren, akne og kombineret hud. Virker talgregulerende, sammentrækkende og nedsætter hudens tendens til at skinne og fedte i løbet af dagen.

Fuld ingrediensliste (INCI): Sebumkontrol (Glycerin, Water, Epilobium Fleischeri Extract, Potassium Sorbate).

Anti-pigmentkompleks

Dette er en unik kombination af 7 forskellige planterekstrakter, der aktivt reducerer synligheden af aldersbetingede ’leverpletter’ på huden. Komplekset udligner pigmentpletter opstået i huden, eksempelvis ved solbadning, parfumeret hudplejeprodukter, graviditet og lign.

Dette sker ved at nedsætte aktiviteten af enzymet tyrosinase. Tyrosinase spiller en central rolle i dannelse af melanin i huden og derved i dannelsen af pigmentpletter. Forebygger pigmentforandringer og giver huden et mere ensartet udseende.

Meget effektiv i kampen mod pigmentforandringer, alderspletter, solskader, leverpletter og andre misfarvninger.

Ingredienser: Vand, glycerin, alkohol, katostekstrakt, pebermynteekstrakt, kodriverekstrakt, alm. løvefodekstrakt, læge-ærenprisekstrakt, citronmelisseekstrakt, røllikeekstrakt.

INCI: Water, Glycerin, Alcohol, Malva Sylvestris Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Primula Veris Extract, Alchemilla Vukgaris Extract, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract.

Indsæt søgeord og tryk Enter