Booster Antioxidant – 15ml

387,00 kr.

INTRACEUTICALS Booster Antioxidant serum “ Hyaluronsyre Detox kur” mindsker irritation, rødme og følsomhed samt synlige tegn på aldring, fine linjer og rynker. En rigtig god hud-kur til efter en stresset eller hård periode, da den bringer huden i balance. Giver huden et synligt mere friskt og forynget udseende.

 

-
+

Produktinformationer

Mindsker hud bekymringer Rødme og følsomhed, synlige tegn på aldring, fine linjer og rynker Virker som en “Detox kur” for huden Giver huden et synligt mere friskt og forynget udseende
Med helt nye og effektive antioxidanter, udvundet fra planter i den Australske regnskov, kan denne booster revitalisere og skabe ny balance i træt og kedelig hud. Den modarbejder aktivt poser og mørke rande under øjnene, så det er den perfekte kur for udpint eller rejsetræt hud. Genopliver og balancerer kedelig, stresset hud med de usædvanlige kraftige naturlige antioxidanter.
Vand, glycerin, terminalia Ferdinandiana frugtekstrakt, natriumhyaluronat, vegetabilsk olie/oliusolie, laurylglucosid, glyceryloleat, 1,2-hexaniol, caprylylglycol, polyacryltværpolymer-6, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearat, dicaprylylcarbonat, dicaprylylenether, citronsyre, tetranatriumglutamatdiacetat Hyaluronsyre, C-vitamin, Kakadu blomme, Veganervenlig, Ingefærrod
Antioxdant Booster er et kraftcenter af vitaminer og bør bruges om morgenen for at modtage de fulde beskyttende fordele. Antioxidant Booster kan bruges to gange om dagen. Maksimer dog dine resultater ved at bruge de andre boostere til fuldt ud at behandle din huds behov. Boosteren er designet til at blive brugt alene eller til de bedste resultater brug med en pumpe af Daily Serum mix sammen i håndfladen og påføres ansigt og hals. Bland din Booster og Daily Serum med Hyaluronisk Lagdeling ved hjælp af Rejuvenate eller Opulence Hydration Gel og Forynge fugtbindende creme eller Opulence Brightening Cream.

Lignende produkter