Rejuvenate Enzyme Exfoliant 120 ml

997,00 kr.

Den nye formel indeholder nu en kombination af carnauba, bivoks og bambusperler, der giver uovertruffen eksfoliering for at afsløre en poleret og glødende teint.

-
+

Produktinformationer

Ny formel indeholder nu en kombination af Carnauba, bivoks og bambusperler, der giver enestående eksfoliering for at afsløre en poleret og glødende teint.
Vand/Aqua/Eau, Bambusa arundinacea stammeekstrakt, Bivoks/Cera alba, Copernicia cerifera (Carnauba) Voks/Copernicia cerifera cera, decylglucosid, glycerin, mælkesyre, polyacryltværpolymer-6, terminalia Ferdinandiana frugtekstrakt, bromelain, lactose, xanthangummi, gellangummi, salicylsyre, alkohol (denat), papain, algin, karbomer, natriumcarbomer, tetranatriumglutamatdiacetat, caprylylglycol, 1,2-hexaniol, kaliumhydroxid. Salicylsyre, C-vitamin, Kakadu blomme
Brug morgen eller aften 1 – 2 gange om ugen for at hjælpe med at holde huden klar og strålende. Påfør et tyndt, jævnt lag på en ren tør hud, lad det sidde i 1-3 minutter. Med let tryk og våde fingre masseres forsigtigt i en cirkulær bevægelse i 30 – 60 sekunder. Skyl af med varmt vand eller komprimerer og dup forsigtigt tørt. Hvis der opstår irritation efter brug, skylles grundigt af og afbrydes brugen.

Lignende produkter