Rejuvenate Hydration Gel 40 ml

697,00 kr.

Virker synergistisk med daglig serum og forbedrer hudens udseende dramatisk. Fugter øjeblikkeligt og giver et reservoir af anti-aldringsnæringsstoffer til huden, som adresserer de synlige tegn på for tidlig aldring.

-
+

Produktinformationer

Beriger – Opspænder – Forstærker Fugter øjeblikkeligt med et depot af anti-ældningsnæring til huden der synligt behandler tegn på ældning. Arbejder i synergi med det daglige serum og forbedrer dramatisk hudens udseende.
Giver et reservoir af vitaminer og antioxidanter til huden. Fortsætter med at genopbygge hydrering til genoplivet hud og adresserer synligt tegn på aldring.
Vand/Aqua/Eau, glycerin, methylgluceth-20, polysorbat 20, natriumhyaluronat, hyaluronsyre, tocopherylacetat, carbomer, Camellia sinensis bladekstrakt, zingiber officinale (ingefær) rodekstrakt, bisabolol, natriumascorbylphosphat, 1,2-hexaniol, caprylylglycol, ethylhexylglycerin, serumalbumin, dextransulfat, caprylyl/caprylglucosid, dinatrium EDTA, triethanolamin. Hyaluronsyre, C-vitamin, E-vitamin, ingefærrod
Påfør en lille mængde to gange dagligt efter det daglige serum, over ansigt og hals og følg op med fugtighedsbevarende creme. Hvis der opstår irritation stop med at bruge geléen.

Lignende produkter