Behandlinger

Jeg er så glad og stolt over at jeg har vundet prisen årets SCHRAMMEK klinik og butik, blandt alle klinikker og butikker i hele Danmark som årets klinik.

Fordi det er min passion at hjælpe jer som kommer til mig, med at I kan få en smukkere, sundere og stærkere hud, elsker at se glæden i jeres øjne når jeres hud stråler og jeg får skabt det ene flotte resultat efter det andet.

Min uddannelse er Lægeeksamineret Kosmetolog, Massør, Hud- og Muskel Specialist, Kognitiv Terapeut, Coach, samt kost- og ernæringsvejleder med mere end 22 års erfaring og mange uddannelser bag mig.

Jeg har plukket det bedste fra alle mine uddannelser fra ind- og udlandet, for at gøre det enkelt, effektivt og resultatgivende, så du kan trygt komme her i klinikken eller i min hudpleje, kost og ernærings butik, hvor du kan få den hjælp som kan bringe din hud og krop i balance.

Mine skønne lokaler er tæt på Roskilde by og der er meget gode offentlige transportmuligheder, b.la. bybusserne fra Roskilde. Samt gratis parkeringspladser lige ude foran min klinik og butik Lev Positivt – din hud-  & muskelspecialist

Jeg glæder mig til at få lov til at hjælpe dig.

Anette Silke Jensen

Smuk hud

Vi er født med vores hudtype og den er mere eller mindre fast gennem hele livet, mens hudtilstanden ændrer sig ofte og kan behandles.

Mange faktorer spiller ind på vores huds tilstand: kost, gener, psyke, livsstil, cyklus og daglig hudpleje (eller mangel på samme).

Hos Lev Positivt er jeg opmærksom på hele dig, jeg har selvfølgelig hovedfokus på det ønske som du kommer med, men kigger også på de faktorer som spiller ind og påvirker det ”problem”/ønske som du gerne vil have gjort noget ved.

Jeg kan afhjælpe, mindske eller fjerne de ting som du gerne vil af med som f.eks. Karsprængninger, blodsprængninger, knopper, vorter, fibromer, rynker, fine linjer, tør hud, slap hud, træt hud, trist hud, urenheder, akne, bumser, pigmentforandringer, leverpletter, solskader, grove porer åbninger, ar m.m.

Lev positivt

Respekt for dig selv, din hud og for naturen

Hos Lev Positivt; Smuk hud – Smertefri krop – Mental styrke.

Her arbejdes der med naturlige, økologiske produkter, som bogstaveligt talt er ren forkælelse for din hud. Alle de mineraler og sporstoffer, som vores hud tørster efter, findes nemlig i naturen og kan udvindes til gavn for hudens sundhed og udseende. Alle mine produkter er uden parfume, farvestoffer, skadelige parabener og hormonforstyrrende stoffer.

Mange faktorer spiller ind på vores huds tilstand: kost, gener, psyke, livsstil, cyklus og daglig hudpleje (eller mangel på samme). Hos Lev Positivt er jeg opmærksom på hele dig, jeg har selvfølgelig hovedfokus på det ønske som du kommer med, men kigger også på de faktorer som spiller ind og påvirker det ”problem”/ønske som du gerne vil have gjort noget ved.

For jeg har fokus på at du skal have flotte blivende resultater så du får mere energi og overskud i din hverdag.

Jeg deler gerne min viden om hudpleje, kost, psyke og god livsstil med dig, så du går herfra med de bedste forudsætninger for at passe godt på dig selv og din hud fremover.

Klinik Lev Positivt – Anette Silke Jensen – Din hud- & muskelspecialist.