Om os

Positiv hudpleje

Løsningen til dig der er træt af den store hudjungle..

Mit navn er Anette Silke Jensen og jeg har fundet de bedste løsninger..

Positiv hudpleje – respekt for dig selv, din hud og for naturen

Her arbejdes der med naturlige, økologiske produkter, som bogstaveligt talt er ren forkælelse for din hud. Alle de mineraler og sporstoffer, som vores hud tørster efter, findes nemlig i naturen og kan udvindes til gavn for hudens sundhed og udseende. Alle mine produkter er uden parfume, farvestoffer, skadelige parabener og hormonforstyrrende stoffer.

Mange faktorer spiller ind på vores huds tilstand: kost, gener, psyke, livsstil, cyklus og daglig hudpleje (eller mangel på samme). Hos Lev Positivt er jeg opmærksom på hele dig, jeg har selvfølgelig hovedfokus på det ønske som du kommer med, men kigger også på de faktorer som spiller ind og påvirker det ”problem”/ønske som du gerne vil have gjort noget ved.

For jeg har fokus på at du skal have flotte blivende resultater så du får mere energi og overskud i din hverdag.

Jeg deler gerne min viden om hudpleje, kost, psyke og god livsstil med dig, så du går herfra med de bedste forudsætninger for at passe godt på dig selv og din hud fremover.

Hvis du er i tvivl om hvilke hudpleje produkter eller kosttilskud som er bedst for dig og din hud, så send mig en mail her med billeder af din hud og en kort informativ tekst om dine ønsker og udfordringer så giver jeg dig en gratis hudanalyse og vejledning.

Klinik Lev Positivt – Positiv Hudpleje – Anette Silke Jensen – Din hud- & muskelspecialist.

Vandt prisen "Årets SCHRAMMEK® klinik og butik 2022 & 2023"

Jeg er så glad og stolt over at jeg har vundet ovenstående priser, blandt alle klinikker i hele Danmark som årets klinik.

Fordi det er min passion at hjælpe jer som kommer til mig, med at I kan få en smukkere, sundere og stærkere hud, elsker at se glæden i jeres øjne når jeres hud stråler og jeg får skabt det ene flotte resultat efter det andet.

Min uddannelse er Læge Eksamineret Kosmetolog, Massør, Hud- og Muskelspecialist, Kognitiv Terapeut, Coach, samt Kost og Ernærings Vejleder med mere end 22 års erfaring og mange uddannelser bag mig.

Jeg har plukket det bedste fra alle mine uddannelser fra ind- og udlandet, for at gøre det enkelt, effektivt og resultat givende, så du kan trygt komme her i klinikken eller i min hudpleje, kost og ernærings butik, hvor du kan få den hjælp som kan bringe din hud og krop i balance.

Mine skønne lokaler er tæt på Roskilde by og der er meget gode offentlige transport muligheder, b.la. bybusserne fra Roskilde. Samt gratis parkeringspladser lige ude foran min klinik og butik

Lev Positivt – din hud- & muskelspecialist

Jeg glæder mig til at få lov til at hjælpe dig.

Anette Silke Jensen