Mit arbejde er min passion!

Jeg hedder Anette Jensen er lægeeksamineret hud- og muskelspecialist samt kosmetolog, med 20 års erfaring. Derudover er jeg uddannet kognitiv terapeut, Coach samt kost og ernæringsvejleder.

Jeg synes det er vigtigt at vi er i balance både mentalt og fysisk, for når vi har en god udstråling fordi vi har det godt, så har vi også en flot hud og øjne der stråler.

Jeg lider af allergi og psoriasis, derfor er Positiv Hudpleje en økologisk dansk hudplejeserie bygget på nærende og effektive ingredienser, der giver din hud det bedste fra naturen.

Positiv Hudpleje er din personlige hudplejeserie, hvor vi tilsætter de ekstra virkestoffer som lige præcis DIN hud har behov for. Vores hud er lige så individuelle som vi menneskers personligheder er, derfor er jeg stolt over at vi som de første i Danmark tilbyder at lave din personlige creme.

For at opnå en hud i balance og en god udstråling, er det vigtigt at du har fokus på hele dig.

Får du drukket nok vand? sovet nok? spist rigtig?

Hvad med dine tanker, er de ofte positive eller negative?

Har du generelt det liv du ønsker eller stresser du for meget?

Jeg kan hjælpe dig hele vejen rundt, styrke dig, så du kan opnå det liv som du ønsker, hvis du er klar til at tage et bevidst valg og nyde at dit liv nu træder ind i en positiv spiral.

For jeg sætter en ære i at hjælpe dig!

Du kan få nogle gode kost og ernærings råd, samt nogle små enkelte mentale råd og redskaber, som alt sammen er med til at styrke din hud, krop og psyke indvortes fra, for når du har en god følelse i din krop, så får du flere positive tanker, ekstra energi, holder mere af dig selv og din hud belønner dig med at blive stærkere og flottere.

Jeg har bevidst valgt at gøre det simpelt og enkelt, så det er let for dig at implementere i dit liv.

Positive Tanker

Anette Jensen

Lev positiv din hud- & muskelspecialist

Ønsker du ansigts og kropsbehandlinger udført af en hudspecialist med 18 års erfaring, som sætter en stor ære i at give dig flotte resultat givende behandlinger eller hvis du døjer med smerter, spændinger eller andre blokeringer så klik ind og se det gode udvalg eller book en gratis konsultation på www.levpositiv.com

Indsæt søgeord og tryk Enter