BRIGHTENING HYDRATING FIRST-CARE SERUM 15 ml (Rejsestørrelse)

97,00 kr.

Denne hudappetitvækker er lige så flydende som vand, men koncentreret som et serum. Den giver en intens følelse af hydrering og tilfører huden friskhed og komfort. Takket være “White³ Complex” udjævner dette første plejeserum hudtonen, lysner huden og forhindrer pigmentpletter, samtidig med at det forstærker effektiviteten af efterfølgende behandlinger. Ideel til: Hud med brune pletter, ujævn hudtone.

 

Vare nr. 8370200

Levering inden for 1-2 hverdage

Produktinformationer

Det første trin i din skønhedsrutine. Denne hudappetitvækker er lige så flydende som vand, men koncentreret som et serum. Den giver en intens følelse af hydrering og tilfører huden friskhed og komfort.
Takket være “White³ Complex” udjævner dette første plejeserum hudtonen, lysner huden og forhindrer pigmentpletter, samtidig med at det forstærker effektiviteten af efterfølgende behandlinger. Ideel til: Hud med brune pletter, ujævn hudtone.
Bruges hver aften hele året rundt og i efteråret og om vinteren må den også bruges om morgen. Den bruges altid på renset hud før du påføre dag eller natcreme
Den optimale serum til dig der gerne vil mindske dine solskader, misfarvninger, pigmenteringer, leverpletter, gammelmandspletter og parfume skader på din hud, det er den perfekte kur der kan smøres på intens i efteråret og om vinteren, hvor den kan bruges 3-5 gange dagligt. Husk at atge før billeder for du vil tydelig kunne se en forskel fra før du starter til efter du har brugt serummen op.

Lignende produkter