BRIGHTENING HYDRATING FIRST-CARE SERUM

399,00 kr.

BRIGHTENING HYDRATING FIRST-CARE SERUM gør huden smidig og strålende, fugtet, glattet og ensartet. Giver en intens hydrering. Giver friskhed og komfort. Udjævner teint, lysner huden og forhindrer pigmentpletter. Optimerer virkningen af følgende hudpleje. Kan bruges som maske til en mere intens action

På lager

-
+
Bestil inden i dag kl. 16 og få leveret i morgen

Produktinformationer

Giver en intens hydrering. Giver friskhed og komfort. Udjævner teint, lysner huden og forhindrer pigmentpletter. Optimerer virkningen af følgende hudpleje. Kan bruges som maske til en mere intens action
Huden bliver smidig og strålende, fugtet, glattet og ensartet. Så flydende som vand, dog koncentreret som en serum. Fugt test ved Corneometry : +67% af øjeblikkelig hydrering/fugtighed * Optimal hydrering hele dagen lang * Forsknings resultater 10 personer, 1 time efter påføring. 200 ml.
OLEO-BRIGHTENING COMPLEX = Hvid mallow, klid og lakrids: Udjævner teint, lysner huden og reducerer pigmentpletter. HYALURONIC ACID -høj molekylevægt Vedligeholder hydreringen af huden ved at begrænse det transepidermale vandtab og fanger de vandmolekyler, der er til stede i atmosfæren. MOISTURIZING AGENT: : Opretholder en optimal hydrering i de øverste lag af epidermis.
BRIGHTENING HYDRATING FIRST-CARE SERUM bruges morgen og/eller aften, på et renset ansigt, hals og décolleté, påføres med en vatrondel eller bankes med fingerspidserne. Som en maske, fugt vatrondeller og påfør dem på et renset ansigt. Lad virke i 5 minutter. Fjern vatrondellerne og træn ind med fingerspidserne.
FUNGERER GODT MED Brightening Cleansing Gel Brightening Hydrating Cream