Impurity Control Ampoules

257,00 kr.

Impurity Control Ampuller behandler effektivt uren hud. Den gennemprøvede, antibakterielle ingrediens acnacidol™ og troldnød (hamamelis) hjælper med at reducere inflammationer. Koncentratet hjælper med at forhindre lokale misfarvninger af huden efter betændelse. Effekten understøttes af yderligere salicylsyre og niacinamid, som hjælper med at forhindre udvikling af nye urenheder. Huden fremstår klarere med mindre betændelse og raffinerede porer.

Danmarks billigste og bedste priser på den originale SCHRAMMEK® hudplejeserie.

Levering inden for 1-2 hverdage

Produktinformationer

Hjælper til effektivt at bekæmpe inflammationer ved fedtet og uren hud Reducerer keratinisering og regulerer produktionen af sebum Porer fremstår finere Effektivt fugttilskud
Ampul med højt koncentrat af ingredienser Optimale hygiejniske forhold (smal åbning og stort set ingen kontakt med luftbårne mikroorganismer) 7-dages intensiv kur Kombinationen af innovative aktive ingredienser som er dokumenterede Kan bruges til alle urenheder både i ansigtet og på kroppen.
Acnacidol PG • Hamamelis + citron ekstrakt Imindinyl (Udtræk af aktivt stof fra frugten Tamarindus Indica)
Låget drejes og produktet er klar til brug. Ved at massere det ind, kan man opnå en mere dybdegående behandling. Metoder som ultralyd og iontophorese vil også øge effekten.

Lignende produkter