Moisture Plus Ampoules 21 x 2 ml

587,00 kr.

Moisture Plus-ampullen indeholder en synergistisk blanding af hyaluronsyrer (tværbundet og lavmolekylært), for intens hydrering. Moisture Plus-ampullen giver fugt til huden. Det naturlige paracress-ekstrakt indeholder spilanthol, som reducerer muskelsammentrækninger og afslapper ansigtmuskulaturen. Ampullen har en målrettet effekt på panden, læberne, øjnene, nasolabiale folder og nakkeområdet. Huden virker straks afslappet, mærkbart glat og fast. På grund af den lave viskositet bliver ampullen absorberet af huden med det samme. Velegnet til alle hudtyper og alle aldre.

Danmarks billigste og bedste priser på den originale SCHRAMMEK® hudplejeserie.

På lager

Bestil inden mandag kl. 16 og få leveret på tirsdag

Produktinformationer

Giver vedholdende fugt til huden og reducerer anspændthed og afslapper ansigtsmuskulaturen. Den lave viskøsitet sikrer en hurtigt optagelse i huden.
Har en målrettet effekt på pande-, læbe, øjen- og næse området Huden ser afslappet og synligt glattere og fastere ud med det samme Anvendelig til alle aldre og hudtyper Hudtolerance dermatologisk bekræftet
Hyaluronsyre – intenst fugtgivende
Låget drejes og produktet er klar til brug. Ved at massere det ind, kan man opnå en mere dybdegående behandling. Metoder som ultralyd og iontophorese vil også øge effekten.

Lignende produkter