Detox drik – BOISSON DRAINING DRINK Detoxify

199,00 kr.

Detox drik – BOISSON DRAINING fra Acadèmi. Dræner, renser, demineraliseret og stimulerer fordøjelsen. Ideel til kvinder, der ønsker at slanke deres silhuet, mindske oppustethed og til dem med et langsomt fordøjelsessystem. Former silhuetten på kun 10 dage. Hjælper med at fjerne toksiner

På lager

Levering inden for 1-2 hverdage

Produktinformationer

Resultat: Former silhuetten på kun 10 dage Hjælper med at fjerne toksiner I den tid vi lever i, er vores krop udsat for forskellige giftstoffer (dårlig kost, stress, forurening,…). Det anbefales derfor kraftigt at lave “detox”-kure flere gange om året for at evakuere stress, ophobede toksiner og rense væv (ved hvert sæsonskift for eksempel). Et 4-i-1 produkt: dræner, renser, re-mineraliserer og fremmer fordøjelsen. Ideel til mænd og kvinder, der ønsker at forfine deres figur, reducere væskeophobning i deres krop og til personer med forstoppelse.
Detox drik – BOISSON DRAINING DRINK Detoxify Dræner, renser, remineraliserer og stimulerer fordøjelsen. Ideel til mænd og kvinder, der ønsker at slanke deres silhuet, mindske oppustethed og til dem med et langsomt fordøjelsessystem. Former silhuetten på kun 10 dage Hjælper med at fjerne toksiner
AKTIVE INGREDIENSER 86,59%: Mælkebøtte, rosmarin, fennikel: Dræner, hjælper med at rense og stimulerer fordøjelsen. Brændenælde: Re-mineraliserer kroppen. Blåbær, Hindbær: Antioxidanter Et kvalitets produkt fra Acadèmi. 500 ml.
Fortynd 15 ml af produktet i et glas vand, to gange om dagen (mellem måltiderne) i 10 dage ELLER Fortynd 25 ml i en stor flaske vand og drik hele dagen). Det er muligt at lave 2 kure i træk Vent derefter mindst 20 dage, før du starter en ny kur. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.
Ideel til mænd og kvinder, der ønsker at forfine deres figur, reducere væskeophobning i deres krop og til personer med forstoppelse. Tag 2 kure i træk, så får du det optimale udbytte.

Lignende produkter