Eternal Youth Cream N° 260 50 ml

879,00 kr.

Denne delikate perlemorsskinnende, fugtgivende og ultra-smeltende creme kombinerer de mest værdifulde aktive ingredienser i en enestående behandling. Infuseret med diamantpeptider og pulver bekæmper den synlige tegn på aldring og bringer glød og udstråling tilbage til teinten.

På lager

Bestil inden i dag kl. 16 og få leveret i morgen

Produktinformationer

En creme rig på fremragende aktive ingredienser, som revitaliserer, fugter og forbedrer teint.
Korrigerer tegn på ældning (linjer, pigmentpletter og ufuldkommenheder) og bringer udstråling og glød til teint. Fugter epidermis. Til alle kvinder, der ønsker at genoprette en perfekt hud, uanset deres alder og hudtype.
Diamond peptides : Sikrer en højere peptidafgivelse for at maksimere effektiviteten af den aldersrestituerende handling. Diamond powder : Giver udstråling og reducerer ufuldkommenheder. Biomimetic peptides : Øger hudens tykkelse og reducerer linjer. High molecular weight: Fugter huden og opretholder et optimalt niveau af hydrering hyaluronic acid : Matifying powders : Absorberer overskydende talg langvarigt og efterlader en mat finish på huden. Hydrating agents : Vedligeholder optimal hydrering af de øverste lag af epidermis. Vitamin E : Beskytter huden mod for tidlig ældning. Macadamia oil : Genopretter hudens beskyttende barriere og begrænser dehydrering. Wax from plant origin: Begrænser det transepidermale vandtab, blødgør huden og efterlader den smidig.
Morgen og/eller aften på en renset hud påføres med let massage på ansigt, hals og decolleté.