EXPRESS CLEANSING BALM 40 ml (Rejsestørrelse)

85,00 kr.

Express Cleansing Balm fra ACADEMIE CLEAN kombinerer effektiv rensning og nærende pleje i ét produkt. Den bløde balm cleanser smelter ved påføring og fjerner makeup, urenheder og overskydende talg, samtidig med at den efterlader huden renset, blød og fugtet. Ideel til travle dage.

Vare nr. 2085202

Levering inden for 1-2 hverdage

Produktinformationer

Express Cleansing Balm fra ACADEMIE CLEAN kombinerer effektiv rensning og nærende pleje i ét produkt. Den bløde balm smelter ved påføring og fjerner makeup, urenheder og overskydende talg, samtidig med at den efterlader huden renset, blød og fugtet. Ideel til travle dage.
Express Cleansing Balm fra ACADEMIE CLEAN er en innovativ og luksuriøs rensebalsam, der effektivt fjerner makeup, urenheder og overskydende talg. Den unikke formel er beriget med nøje udvalgte ingredienser, der hver især bidrager til at forbedre hudens tilstand. Med Sheasmør, der er rig på fedtsyrer og antioxidanter, efterlades huden intensivt fugtet og blød. Kombinationen af kamille og rosmarinolie beroliger og virker antiinflammatorisk på huden, samtidig med at de virker opfriskende og revitaliserende. Express Cleansing Balm indeholder også mandelolie, der er kendt for sine blødgørende og nærende egenskaber. Denne naturlige olie hjælper med at opretholde hudens elasticitet og beskytter mod tidlige aldringstegn. Yderligere indeholder produktet havtornolie, som er rig på antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Denne olie hjælper med at bekæmpe frie radikaler og nærer huden dybt, hvilket resulterer i en strålende og sund hudtone. Express Cleansing Balm har en let konsistens, der smelter ind i huden og efterlader den renset, frisk og fornyet. Denne skånsomme rens kan anvendes dagligt, og den passer til alle hudtyper. Oplev en effektiv og behagelig renseoplevelse med Express Cleansing Balm fra ACADEMIE CLEAN.
Sheasmør, der er rig på fedtsyrer og antioxidanter, efterlades huden intensivt fugtet og blød. Kombinationen af kamille og rosmarinolie beroliger og virker antiinflammatorisk på huden, samtidig med at de virker opfriskende og revitaliserende. Express Cleansing Balm indeholder også mandelolie, der er kendt for sine blødgørende og nærende egenskaber. Denne naturlige olie hjælper med at opretholde hudens elasticitet og beskytter mod tidlige aldringstegn. Yderligere indeholder produktet havtornolie, som er rig på antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Denne olie hjælper med at bekæmpe frie radikaler og nærer huden dybt, hvilket resulterer i en strålende og sund hudtone.
En god rens som bruges morgen og aften, vaskes af med vand.
Kan blandes op med Exolianting powder fra Académie, så fungere det som 2 i 1 rens og peeling

Lignende produkter