Specific Treatments Sea Collagen (aqueous) 7×2 ml

339,00 kr.

En 7-dages intensiv kollagen-kur med en fantastisk anti-age effekt. Kurens opstrammende og fugtgivende egenskaber efterlader huden tonet og smidig.

På lager

Bestil inden i morgen kl. 16 og få leveret på tirsdag

Produktinformationer

SEA COLLAGEN En anti-age aktiv koncentreret i ampuller. 3 nøglepunkter: Fugter og løfter huden. Omstrukturerer støttefibrene for en komplet aldersgendannelseseffekt. Muliggør omstruktureringsprocessen af huden takket være dens løftekraft og koncentration. Ansigtet genvinder fasthed og udstråling.
En fantastisk intensiv aldersrestitutionsbooster. Fugter og reparerer den kutane overflade. Forstærker hudens hydrering for at bevare dens tone og fasthed. Maritimt kollagen booster kollagensyntesen for en langvarig anti-aging virkning.
Sea collagen: Fugter og reparerer den kutane overflade. Forstærker hudens hydrering for at bevare dens tone og fasthed. Maritimt kollagen booster kollagensyntesen for en langvarig anti-aging virkning.
En 7 dages intensiv kur. Morgen og/eller aften. Brug før eller bland med din daglige hudpleje på påføringstidspunktet. Påfør 2 gange med effleurages på ansigt, hals og decolleté.
Optimal I kombination med:RE-DENSIFYING AND VOLUMIZING CARE – SMOOTHING CARE FOR EYE AND LIP CONTOURS