ULTIMATE EYE CORRECTOR

379,00 kr.

ULTIMATE EYE CORRECTOR  fra Derm Acte er en 2 i 1 creme som reducere rynker, har en løftende virkning af øjets kontur, giver flottere, længere og mere fyldige sunde vipper.

På lager

-
+
Bestil inden i dag kl. 16 og få leveret i morgen

Produktinformationer

ULTIMATE EYE CORRECTOR  fra Derm Acte er en 2 i 1 creme, styrker både øjne og øjenvipper En komplet behandling, formuleret til at korrigere de synlige ældningstegn. Reducerer dybe og fine linjer, opstrammer og udglatter det sarte område omkring øjnene. Styrker og fortætter øjenvipper og stimulerer deres vækst. Øjnene ser udhvilet, forynget.
ULTIMATE EYE CORRECTOR  fra Derm Acte er en 2 i 1 creme som reducere rynker, har en løftende virkning af øjets kontur, giver flottere, længere og mere fyldige sunde vipper. Consumer test under dermatological control: Øjenkonturen udglattes på 95% Øjenkonturen opstrammes på 81% Øjenkontur er hydreret/fugtet på 95% Dybe og fine linjer reduceres på 71% % af kvinderne tilfredse efter 28 dages brug to gange dagligt. Brugstest på 21 kvinder.
PEPTIDES, synergistisk kombination af biomimetisk tetrapeptid og tripeptid: Aktiver syntesen af kollagen, fibronectin og hyaluronsyre, øger hudens tykkelse, reducerer rynker. Forbedre fasthed og hudtone. LIFT FACTOR, mafane flower bud extract: Udglatter fra første påføring og reducerer synligt hudens rynkede udseende. HYALURONIC ACID, low molecular weight: Hydrerer og vedligeholder de vandmolekyler, der er til stede i lagene af epidermis. LASHES GROWTH STIMULATOR, clover extract: Fortætter øjenvipper og fremmer deres vækst. MOISTURIZER OF PLANT ORIGIN: vedligeholder hydreringen af de øverste lag i epidermis
Om morgenen og/eller aftenen, på en renset hud, påføres øjenkonturområdet med lette effleurages. Med lukkede øjne afslutter du med at placere din pegefinger under vippekanten og løft mod det øvre øjenlåg for at få en « øjenvippekrøller »-effekt
Fungere rigtig godt med Multi-Correction Age Recovery Cream og Restorative Exfoliating Night Cream.